Mijn basiswaarden in de trimsalon

Mijn waarden zijn onderscheidend in mijn werk. Dit zorgt ervoor dat ik mijn werk elke dag vol passie en liefde weer kan doen. 

Doe het met liefde

Geduld is het sleutelwoord

Het welzijn van jouw dier

Knuffels & koekjes

Naar de trimsalon gaan is niet de hobby van iedere hond. Toch probeer ik er voor iedere hond een feestje van te maken. 


Bij mij in de trimsalon mogen alle honden gewoon los rondlopen als ik niet met ze op de trimtafel bezig ben. Er zijn vaak meerdere honden tegelijk aanwezig in de salon. Een gezellig boel dus, maar niet zo geschikt voor honden die niet sociaal zijn naar andere honden. 

Ik ben bekend met de meest gangbare rassen en heb af en toe ook een minder gangbaar ras in de salon. Dat vind ik erg leuk. Mijn voorkeur ligt bij grote honden, poedels en labradoodles. Maar ook kleinere hondjes zie ik graag in de trimsalon. 

Ik voer alle trimhandelingen uit: plukken, scheren, knippen en uitdunnen. De laatste jaren leg ik steeds meer de focus op het knippen en uitdunnen en laat ik het plukken meer aan mijn collega's over. 

Ik heb een zeer loyale vaste klantenkring. Heel af en toe is er een plekje voor een nieuwe hond. Ik neem alleen nog honden aan die sociaal zijn naar andere honden en geen gedragsproblemen hebben. Ik behoud mij het recht voor rassen en vachtsoorten te weigeren. Als je een afspraak bij mij wil maken voor een nieuwe hond is het verstandig om eerst vooraf per whatsapp te overleggen om teleurstellingen te voorkomen. 
Ik laat honden graag weer stralen