Transparantie in tarieven

Wij hanteren drie soorten tarieven.


Voor katten werken we met vaste prijzen. Ongeacht de duur van de behandeling of de moeilijkheidsgraad is de prijs voor de eerste behandeling altijd hetzelfde.


Voor honden werken we voor de meeste rassen en/of kruizingen met 'vanaf-prijzen'. U betaald in principe de prijs die u hier op de website kan vinden. Het is mogelijk dat de rekening uiteindelijk hoger uitvalt. Dit heeft dan te maken met het gedrag van uw dier in de trimsalon, de conditie waarin de vacht verkeerd op specifieke wensen die u heeft. U krijgt hier altijd uitgebreide uitleg over onderbouwd met foto's en filmpjes gemaakt van uw dier tijdens de behandeling. Indien u zelf aanwezig bent tijdens de behandeling krijgt u de reden voor de meerprijs tijdens de behandeling 'live' te zien en uitgelegd.

Daarnaast hanteren we voor bepaalde honden een 'uurtarief'. Hiervoor is gekozen omdat bepaalde rassen per hond enorm verschillen qua hoeveelheid werk. Het zou dan niet eerlijk zijn om een gelijke prijs voor iedere hond te rekenen. Voor honden waarvoor een 'vanaf-prijs' is vastgesteld is het niet mogelijk om tegen uurtarief een behandeling te laten plaatsvinden.


Kunt u uw ras niet terugvinden in de tarievenlijst en wilt u een indicatie krijgen van de prijs? U mag altijd bellen voor een indicatie. Ook mag u met uw hond (binnen de openingstijden) altijd vrijblijvend binnenlopen voor een prijsindicatie. Houd er rekening mee dat aan een prijsindicatie geen rechten ontleend kunnen worden. Het kan dus zijn dat de rekening achteraf hoger of juist lager uitvalt.

Tarieven Katten

(Per 01-01-2021)

Voor katten werken we met vaste prijzen.


Kittens zijn tot en met een leeftijd van 16 weken welkom voor een GRATIS kennismaking met de trimsalon. Dit is heel goed voor de socialisatieperiode.


Langharen:

Droge uitdunbehandeling                    € 52,50

Wassen (meerprijs)                                  € 5,00


Kortharen:

Trimmen                                                          € 42,50

Wassen (meerprijs)                                   € 5,00


Showklaar maken korthaar of langhaar:

Per sessie                                                      € 62,50


Vervilting bij katten:

De eerste keer dat u uw kat vervilt bij ons aanbiedt zal deze van het vilt worden verlost tegen het reguliere tarief (zie hierboven). Dit is ongeacht het aantal benodigde sessies. U krijgt daarbij ook (gratis) vachtverzorgingsadvies. Iedere volgende keer dat u uw kat vervilt bij mij aanbiedt volgt er een toeslag van minimaal 50% boven op de reguliere prijs en zal iedere benodigde sessie apart in rekening worden gebracht (inclusief de toeslag). De exacte hoogte van de toeslag is afhankelijk van de ernst van de vervilting.Tarieven Honden

(Per 01-01-2021)


Puppies zijn tot en met een leeftijd van 16 weken welkom voor een GRATIS kennismaking met de trimsalon. Dit is erg belangrijk voor de socialisatie van uw pup.


Het standaard uurtarief voor honden ligt op € 42,50 per uur. Dit tarief geldt alleen voor vachten die in goede conditie verkeren.


Om u zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de prijs van de behandeling werken we waar mogelijk met 'vanaf-prijzen'. Hieronder treft u een overzicht aan met 'vanaf-prijzen'. Deze lijst is niet uitputtend en zal geregeld worden aangevuld. Staat uw ras er niet tussen? Vraag gerust om een prijsindicatie.


Chihuahua, korthaar                                 € 25,00

Chihuahua, langhaar                                 € 60,00

Jack Russel, gladhaar                               € 40,00

Jack Russel, ruwhaar/broken coat   € 60,00

Shih Tzu, Boomer, Maltezer                  € 70,00

Border Terriër                                              € 60,00

Ierse Terriër                                                    € 70,00

Teckel, kaninchen/dwerg                        € 60,00

Teckel, standaard                                        € 70,00

Duitse herdershond € 108,00

Doodles, mini                                               € 87,50

Doodles, medium                                       € 103,00

Doodles, groot                                             € 118,00

Yorkshire Terriër                                        € 70,00

Airedale Terriër                                          Uurtarief

Golden Retriever                                       € 97,50

Poedels                                                              Uurtarief

Engels Cocker Spaniël                              Uurtarief

Zwitserse Herdershond                         € 87,50

Berner Sennenhond                                  Uurtarief

New Foundlander                                       Uurtarief


Klitten bij honden:
Heeft uw hond veel klitten en wilt u deze niet laten scheren maar uitborstelen? Als het niet te pijnlijk is voor de hond kan dit verzorgd worden. Dit is echter zwaar werk en belastend voor zowel de trimster als de hond. Het uurtarief voor ontklitten ligt op € 62,50 per uur.


Vervilting bij honden:

Een hond die vervilt wordt aangeboden kan niet meer worden ontklit. Het dier heeft veel pijn en het is een groot risico om het vilt weg te kunnen scheren. Daarnaast brengt het veel slijtage toe aan het materiaal van de trimster. Voor vervilte honden kan daarom een toeslag per trimbeurt in rekening worden gebracht gebaseerd op de grootte van de hond.

Kleine honden                                               € 42,50

Middelgrote honden                                 € 55,00

Grote honden                                               € 65,00


NB. Ieder jaar worden de prijzen aagepast.

Wat verder handig is om te weten.


In overleg is veel mogelijk.

Vind u het lastig om uw dier zelf goed te borstelen of kammen? Denk dan eens aan een borstelarrangement. Voor een aantrekkelijk tarief borstelen of kammen wij uw kat, hond of konijn voor u.


Heeft u veel last van het verharen van uw hond in huis? Of vind u het fijn om uw hond regelmatig op te laten frissen? Wij werken ook met wasarrangementen. Uw hond wordt dan lekker gewassen en gedroogd waarbij de losse haren uit de vacht worden geblazen.  De wasarrangementen bieden wij aan voor een aantrekkelijk tarief. Vraag naar de mogelijkheden voor uw hond. 


Buiten de reguliere trimbehandelingen door is het ook mogelijk om uw hond langs te brengen voor een tussenbeurtje. Uw hond wordt lekker gewassen en gedroogd, de nagels, anaalklieren en oren worden nagekeken en indien nodig behandeld. De oogjes worden vrijgeknipt en de voetjes worden weer netjes gemaakt. De tussenbeurtjes kosten u 50% van het tarief van een volledige trimbeurt. 


Wij accepteren uitsluitend betalingen per Pin of Creditcard. Contant geld wordt bij trimsalon Felidroom niet geaccepteerd. Op deze manier proberen we de overvalgevoeldigheid van de salon tot een minimum te beperken. We rekenen hiervoor op uw begrip.